Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g11g83kcal0.1g0.1g9.1g0g
Sokeri 3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7g0.1g0.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)1.8g3.9kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g272kcal2.2g23.4g18.4g0.8g
Valittu annoskoko27g136kcal1.1g11.7g9.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g68kcal0.6g5.9g4.6g0.2g
Arvot/100g100g502kcal4.1g43.2g33.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591