Suklaarusina-kaurakeksit

Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ja rahkaan ohjeen järjestyksessä.

Sekoita maitoon 1 tl soodaa ja lisää lopuksi taikinaan.

Maustaa voit taikinaa oman mielen mukaan vaniljalla, kanelilla, mintulla tai käyttää esim.

kuivattuja marjoja jne.
Lusikoi pellille pieniä nokareita ja painele ne tasaisiksi.

Paista 200 asteessa n. 10 min.
Lisänä toimii erinomaisesti maustamaton tuorejuustonokare!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g4.4g2.6kcal0.4g0.2g0g0g
Margariini, flora kevyt 40 1.1g4.1kcal0g0.1g0.4g0g
Sokeri 3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Suklaarusina (Panda), annos 100g3.5g15kcal0.2g2.3g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Kaurahiutale 7.9g29kcal1.1g4.5g0.6g0.8g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.3g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g157kcal4.2g26.6g3.2g1.8g
Valittu annoskoko27g79kcal2.1g13.3g1.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna14g39kcal1.1g6.7g0.8g0.5g
Arvot/100g100g291kcal7.8g49.3g5.9g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337333