Vehnätön kauralastu (makeampi)

2dl kaurahiutaleita
50g rasvaa
1rkl kaurajauhoja
1tl leivinjauhetta
1dl sokeria
1 muna

Sekoita ainekset kulhossa.

Tee kokkareita pellille ja paista 200C uunin ylätasolla n. 5min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 7.4g28kcal1.1g4.2g0.5g0.7g
Becel Omega 3&6 lisätty oliiviöljy, annos 10g4.6g15kcal0.1g0g1.6g0g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g0.9g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 7.9g32kcal0g7.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5.7g7.2kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g171kcal3.8g25.6g5.4g1.6g
Valittu annoskoko27g86kcal1.9g12.8g2.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna14g43kcal1g6.4g1.4g0.4g
Arvot/100g100g317kcal7g47.4g10g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352241