Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g2g11kcal0.4g0.4g1g0g
Voi 60% rasvaa 1.4g7.4kcal0g0g0.8g0g
Liivatelehti, gelatiini7.8g27kcal6.7g0g0g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g0.3g0kcal0g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa2g11kcal0.2g0.7g0.8g0.2g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g2g10kcal0.2g0.6g0.8g0.1g
Philadelphia tuorejuusto 200g3.9g10kcal0.2g0.1g0.9g0g
Makeutusjauhe, Pirkka2g7.3kcal0g1.8g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl5.9g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g210kcal15.6g7.6g13g0.6g
Valittu annoskoko27g105kcal7.8g3.8g6.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g53kcal3.9g1.9g3.3g0.2g
Arvot/100g100g385kcal28.6g13.9g23.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237190