Jauhelihapiilot

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita yhdessä kerman, kaurahiutaleiden ja haluamiesi mausteiden kanssa.

Lisää jauhelihajoukkoon.

Annostele jauhelihamassa muffinivuokaan ja tee jokaiseen pieni kolo.

Valuta fetasta öljy pois ja lusikoi fetapalaset jauheliha"pesiin".

Paista noin 20-25 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu3.1g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl2.1g7.1kcal0g0.1g0.7g0g
Kaurahiutale 1g3.9kcal0.2g0.6g0.1g0.1g
Atria kevyt jauheliha18g31kcal3.5g0g1.8g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g2.6g8.6kcal0.4g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g109kcal8.8g1.6g7.2g0.2g
Valittu annoskoko27g55kcal4.4g0.8g3.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g27kcal2.2g0.4g1.8g0.1g
Arvot/100g100g202kcal16.3g3g13.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285203