Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.2g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g12g4.1kcal0.2g0.7g0.1g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Ketsuppi, meira1.1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g58kcal5.2g3.6g2.6g0g
Valittu annoskoko27g29kcal2.6g1.8g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna14g15kcal1.3g0.9g0.7g0g
Arvot/100g100g108kcal9.6g6.7g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306365