Juhlaporokeitto

Valmistus
Ruskista käristys ja hauduta sitä lihaliemessä vajaa tunti.

Lisää kuutioidut perunat ja kasvissuikaleet ja keitä kypsäksi.

Ole tarkkana että perunat ovat varmasti pehmeitä keskeltäkin (perunat voi myös keittää erikseen ja lisätä kypsinä).

Kuumenna ruokakerma toisessa kattilassa varovasti ja lisää juusto pieninä kuutioina.

Anna juuston sulaa kermaan.

ÄLÄ ANNA KIEHUA! Kaada kerma-juusto keittoon ja anna hiljalleen hautua mutta ÄLÄ LAITA KANTTA PÄÄLLE ETTEI JUOKSUTU.

Bon appetit, toivoo Paula Korpela 23-11-2006

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 692 grammaa

Tkonu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Valio Hyla 15%3.9g6.3kcal0.1g0.1g0.6g0g
Poronkäristys (Kylmänen)4.4g5.9kcal0.9g0g0.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.9kcal0g0g0.3g0g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g2.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g6.3g3.8kcal0.1g0.8g0g0.1g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto2g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Lihaliemikuutio (knorr) (Knorr), annos 10g0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g51kcal3g2g3.2g0.4g
Valittu annoskoko27g25kcal1.5g1g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g13kcal0.8g0.5g0.8g0.1g
Arvot/100g100g93kcal5.5g3.7g5.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348763