Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)9g3.7kcal0.2g0.8g0g0.1g
Ruokakerma, Pirkka 10%4.7g5.6kcal0.1g0.2g0.5g0g
Oivariini, 60 (100g)0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 12g15kcal2.4g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g55kcal5.4g2.2g2.8g0.2g
Valittu annoskoko27g27kcal2.7g1.1g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g14kcal1.4g0.6g0.7g0.1g
Arvot/100g100g102kcal10g4.1g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215796