Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Pennepasta, Gallo7g24kcal0.9g4.7g0.1g0.4g
Herkkusieni 5.9g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 6.4g0.6kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton2.1g1.5kcal0.2g0.1g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g4.7g0.7kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g66kcal2.6g9.6g1.4g1g
Valittu annoskoko27g33kcal1.3g4.8g0.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna14g17kcal0.7g2.4g0.4g0.3g
Arvot/100g100g121kcal4.8g17.7g2.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267605