Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu11g18kcal3.1g0g0.6g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen4.7g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa4.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Ranskankerma Valio4.7g13kcal0.1g0.2g1.3g0g
Sinappi 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g1.2g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g77kcal7.2g1.2g4.4g0.2g
Valittu annoskoko27g39kcal3.6g0.6g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g19kcal1.8g0.3g1.1g0.1g
Arvot/100g100g143kcal13.3g2.2g8.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383412