Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 0.6g1.9kcal0g0.5g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g5.2g3.1kcal0.1g0.2g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Parsa 21g3.2kcal0.3g0.3g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g19kcal0.8g2.2g0.6g0.6g
Valittu annoskoko27g10kcal0.4g1.1g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g5kcal0.2g0.6g0.2g0.2g
Arvot/100g100g35kcal1.5g4.1g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175894