Kesäkurpitsa-purjo- kiinakaali-tomaattikeitto

Kuori ja lohko porkkanat, ja puhdista ja lohko sipulit veteen kattilaan.

Kesäkurpitsan laitan pestynä kuorineen.

Keitä kunnes pehmenevät.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää joukkoon tomaattimurska (tavallinen tomaattimurskakin käy, ei tarvi olla yrtti-, koska yrttimausteita voi laittaa oman maun mukaan).

Ei paha jos laittaa pakkauksen vaikka 4 % ruokakermaa pehementämään makua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4.4g0.8kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli2.7g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g4g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P2.7g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Kiinankaali 2.2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g10kcal0g1.2g0.2g0.4g
Valittu annoskoko27g5kcal0g0.6g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g3kcal0g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g18kcal0g2.2g0.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268441