Jauhelihapizza

Tee pizzapohja ja kastike ohjeiden mukaan ja päällystä juustolla.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on hivenen ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.4g15kcal0.5g3.1g0.1g0.2g
Oliiviöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen8.2g11kcal1.6g0g0.6g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g6.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g3.4g12kcal1g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g88kcal6.4g7.2g3.8g0.4g
Valittu annoskoko27g44kcal3.2g3.6g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g22kcal1.6g1.8g1g0.1g
Arvot/100g100g162kcal11.8g13.3g7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396418