Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g2.2g7.5kcal0.2g1.6g0g0.2g
Kesäkurpitsa5.5g0.9kcal0g0.1g0g0g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 5.5g5.7kcal0.2g1g0.1g0.2g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)8.2g2.9kcal0.1g0.6g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)2.2g3.9kcal0.5g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g43kcal2g6.8g0.6g1g
Valittu annoskoko27g22kcal1g3.4g0.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna14g11kcal0.5g1.7g0.2g0.3g
Arvot/100g100g79kcal3.7g12.5g1.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=407349