Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 7g7.9kcal1.5g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 4.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 3.5g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)3.5g1.4kcal0g0.3g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g0.5g2.4kcal0g0g0.3g0g
Flora ruoka kevyt & paksu4.4g2.6kcal0g0.2g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g37kcal3g2.2g1.4g0.6g
Valittu annoskoko27g18kcal1.5g1.1g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g9kcal0.8g0.6g0.4g0.2g
Arvot/100g100g68kcal5.6g4.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107752