Lasagnette, jauheliha/soija/papu

- soijarouhe turpoamaan veteen, johon on lisätty liemikuutio
- jauheliha ruskistetaan sipulin kanssa paistinpannussa
- uuni päälle 200 asteeseen
- lisätään pannuun soijarouhe, purkillinen kidneypapuja, kastikeainekset ja 3 dl maitoa sekä 6 dl vettä, maustetaan
- pastapalat laitetaan oljyllä voideltuun vuokaan, perään kastike, sekoitetaan varovasti
- päälle juustoraastetta ja uuniin n. puoleksi tunniksi
- annetaan vetäytyä hetken ennen syömistä

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2316 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr lasagnette pasta2.1g7.4kcal0.2g1.5g0g0g
Knorr lasagnette kastikeaineet 93 g1.1g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.7g7.8kcal0.9g0g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g0.5g1.5kcal0.2g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kidneypapu, suolaliemessä3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.2g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%0.8g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g59kcal3.8g6g2g0.6g
Valittu annoskoko27g30kcal1.9g3g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g15kcal1g1.5g0.5g0.2g
Arvot/100g100g108kcal7g11g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=38305