Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 14g12kcal2.6g0g0.2g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g0.9g0.6kcal0g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)2.3g7.5kcal0.9g0g0.4g0g
Korppujauho 0.9g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Maitojauhe rasvaton 0.7g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g64kcal7.6g2.2g3g0g
Valittu annoskoko27g32kcal3.8g1.1g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna14g16kcal1.9g0.6g0.8g0g
Arvot/100g100g119kcal14.1g4.1g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104171