Jauheliha- kasvispapupata

Kuullota paloitellut vihannekset paistinpannulla rypsiöljyssä.

Lisää murskattu valkosipuli.

Laita kattilaan purkki tomaattimurska ja lisää kidneypavut ja lisää kuullotetut vihannekset pataan.

Paista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa ja mausta makusi mukaan.

Yhdistä kaikki aineet ja anna anna hautua miedolla lämmöllä tunnin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 7.8g2.3kcal0g0.4g0g0.1g
Kidneypapu, suolaliemessä8.2g9kcal0.6g1.5g0g0.7g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 4.9g16kcal1.3g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paprika vihreä 3.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g62kcal3.8g4.6g3g1.8g
Valittu annoskoko27g31kcal1.9g2.3g1.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna14g16kcal1g1.2g0.8g0.5g
Arvot/100g100g114kcal7g8.5g5.5g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125826