Salsaseiti

1. Ota seiti sulamaan 1-2 tuntia ennen valmistusta tai sulata hieman mikrossa
2. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa sipulia ja paprikasekoitusta kunnes vesi haihtuu
3. Kaada uunivuokaan puolet kasviksista, nosta kohmeinen seiti päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Sekoita salsa ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan,
5. Levitä loput kasvikset päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

6. Paista 200 C uunissa 25-30 min.

Lähde: Pirkka-lehti, 3, 2011.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g2g6.8kcal0.5g0g0.5g0g
Pirkka salsadippi medium3.5g2kcal0g0.5g0g0.1g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g3.9g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)5.9g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi3.9g1kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g7.8g5.9kcal1.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g48kcal4g2.4g2.4g0.2g
Valittu annoskoko27g24kcal2g1.2g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g12kcal1g0.6g0.6g0.1g
Arvot/100g100g88kcal7.4g4.4g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222155