Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 7g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Kevytkerma3.1g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g26kcal0.4g2.2g1.4g0.4g
Valittu annoskoko27g13kcal0.2g1.1g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g7kcal0.1g0.6g0.4g0.1g
Arvot/100g100g49kcal0.7g4.1g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236943