Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 3.1g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.7kcal0.3g1.8g0g0.1g
Vehnälese 0.3g0.6kcal0g0g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Porkkanaraaste 200g7.8g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Tomusokeri 1dl=60g1.9g7.8kcal0g1.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 3.9g11kcal0.4g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g155kcal2g18g7.8g0.8g
Valittu annoskoko27g78kcal1g9g3.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g39kcal0.5g4.5g2g0.2g
Arvot/100g100g286kcal3.7g33.2g14.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696