Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 5.9g1.1kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g7g12kcal1.3g0g0.7g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g5.9g7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Kantarelli 2.3g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g45kcal3g1.2g2.6g0.2g
Valittu annoskoko27g23kcal1.5g0.6g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g11kcal0.8g0.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g83kcal5.5g2.2g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255993