Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g7.8g4.7kcal0.8g0.3g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 9g31kcal0.2g0.3g3.3g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Mantelilastu (A la meira)3.1g19kcal0.7g0.2g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g128kcal5.2g1.6g11.4g0g
Valittu annoskoko27g64kcal2.6g0.8g5.7g0g
Annoskoko puolitettuna14g32kcal1.3g0.4g2.9g0g
Arvot/100g100g236kcal9.6g2.9g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266231