Janskun Jauhelihamössö

Pilko sipuli lohkoiksi ja porkkana ohuiksi suikaleiksi.

Paista sipulia hieman ja lisää sitten jauheliha.

Kun liha on ruskistunut, niin lisää joukkoon kukkakaalit ja porkkana.

Kun kaikki ovat kypsiä, eli pehmeitä, niin lisää joukkoon sulatejuusto.

Oman maun mukaan mausteita.

Itse suosittelen tietenkin suolaa, ja sitten pippuria, chilijauhetta, paprikajauhetta ja ripaus valkosipulijauhetta.

Nam nam hyvää tuli :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g6.3g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.8g7.9kcal0.5g0g0.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 13g28kcal2.2g0g2.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g101kcal5.6g0.6g8.2g0.2g
Valittu annoskoko27g51kcal2.8g0.3g4.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g25kcal1.4g0.2g2.1g0.1g
Arvot/100g100g186kcal10.3g1.1g15.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269492