Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa10g1.8kcal0g0.3g0.1g0.1g
Tomaatti 4.2g1kcal0g0.1g0g0.1g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g2.1g1.3kcal0.2g0.1g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g5.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g4.2g7.1kcal0.8g0g0.4g0g
Lihaliemikuutio Kania0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g27kcal2.2g1.6g1g0.4g
Valittu annoskoko27g14kcal1.1g0.8g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g7kcal0.6g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g50kcal4g2.9g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304391