Kantarellikanakastike+höyrykasvikset

Ryöppää sienistä neste pois.

Lisää voi ja sipuli pannulle.

Anna ruskistua tovi.

Lisää kana ja anna hautua hiukan vajaa 10min.

Mausta suolalla.

Lisää kerma ja anna hautua vielä toiset 10min.

Höyrytä kasvikset kattilassa, ensin tuoreet porkkanat yksinään, hetken kuluttua perään pakasteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 6.3g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Atria broilerin fileesuikale naturell4.7g5.2kcal1.1g0g0.1g0g
Voi 0.7g4.8kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g3.1g5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g7g2.3kcal0.2g0.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g40kcal3g1.6g2.2g0.8g
Valittu annoskoko27g20kcal1.5g0.8g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g10kcal0.8g0.4g0.6g0.2g
Arvot/100g100g73kcal5.5g2.9g4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306901