Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g13g21kcal2.5g0g1.2g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g9g2.3kcal0.2g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Margariini 80% keskiarvo0.6g4.4kcal0g0g0.5g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)3.1g5.2kcal0.1g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g66kcal5.6g1g4.4g0.4g
Valittu annoskoko27g33kcal2.8g0.5g2.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g17kcal1.4g0.3g1.1g0.1g
Arvot/100g100g121kcal10.3g1.8g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373461