Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g13g15kcal0.3g0.5g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.1g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)6.2g10kcal1.6g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g94kcal5.6g8.2g4.2g0.4g
Valittu annoskoko27g47kcal2.8g4.1g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g24kcal1.4g2.1g1.1g0.1g
Arvot/100g100g173kcal10.3g15.1g7.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386781