Juustokakku

Sekoita ensin erikseen A B ja C lopuksi yhdistä ja laita pakkaseen vähintään muutamaksi tunniksi, mielummin yöksi.

A juusto, keltuaiset, sokerit
B valkuaiset
C kerma

Murenna kakkuvuokaan digestivet pohjalle ja täyte päälle

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mikaw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g9g24kcal0.6g0.3g2.2g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl3.6g4.8kcal0.5g0g0.3g0g
Sokeri 4.7g19kcal0g4.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi3.1g14kcal0.2g1.9g0.7g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6.3g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g166kcal2.8g14.4g10.8g0.2g
Valittu annoskoko27g83kcal1.4g7.2g5.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g42kcal0.7g3.6g2.7g0.1g
Arvot/100g100g305kcal5.1g26.5g19.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387039