Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g7.5g11kcal0.1g0.2g1.1g0g
Chili paprika punainen0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kuha (Kela 1989), annos 100g7.6g7.4kcal1.4g0g0.2g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)3.7g1.1kcal0g0.2g0g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Katkarapu 3.7g2.6kcal0.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g51kcal4g1.2g3g0.2g
Valittu annoskoko27g26kcal2g0.6g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g13kcal1g0.3g0.8g0.1g
Arvot/100g100g95kcal7.4g2.2g5.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=411513