Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 8.8g2kcal0g0.3g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 7.6g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Miniluumutomaatti, annos 250g5.9g1.2kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste3.5g13kcal1g0.1g1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.4g2.5kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g52kcal2.2g2.4g3.6g0.6g
Valittu annoskoko27g26kcal1.1g1.2g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g13kcal0.6g0.6g0.9g0.2g
Arvot/100g100g95kcal4g4.4g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278534