Pirjon papupata

Keitä kuoritut ja paloitellut porkkanat ja basmatiriisi suolattomassa vedessä, valuta.

Ruskista jauheliha tilavassa teflonpannussa (rasvaa ei tarvita), sipuli kuorittuna ja paloiteltuna joukkoon.

Lisää kikherneet, tomaattimurska ja tomaattipyre sekä vesi.

Lisää riisit ja porkkanat.

Mausta taco-mausteseoksella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.5g9kcal1g0g0.5g0g
Basmatiriisi, Uncle Bens 2dl keitettyä = n.70g2.7g9kcal0.2g2.1g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keitetty, suolaton 6.2g2.1kcal0g0.3g0g0.2g
Kikherne säilötty 100g3.3g3.5kcal0.2g0.5g0.1g0g
Taco spice mix,santa maria,texmex,40g0.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Vesi4.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g55kcal2.8g7.2g1.2g0.4g
Valittu annoskoko27g28kcal1.4g3.6g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g14kcal0.7g1.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g102kcal5.1g13.2g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257553