Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 15g18kcal3.1g0g0.7g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml0.9g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g6.9g3.8kcal0.2g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g60kcal7g1.6g2.8g0.2g
Valittu annoskoko27g30kcal3.5g0.8g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g15kcal1.8g0.4g0.7g0.1g
Arvot/100g100g110kcal12.9g2.9g5.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111414