Letut

Sekoita aineet keskenään, anna seistä hetken ja paista taikina letuiksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.6g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.5.4g19kcal0.7g3.7g0.1g0.2g
Kevytmaito (Valio)17g7.7kcal0.5g0.8g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g77kcal3.6g9g2.8g0.4g
Valittu annoskoko27g39kcal1.8g4.5g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g19kcal0.9g2.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g142kcal6.6g16.5g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118000