Juustoinen pannuleipä (karppi)

Jauheet ja juusto sekoitetaan, lisätään kananmuna ja sekoitetaan taikina tasaiseksi.

Paistetaan pannulla (voissa) kääntäen, kun pinta sopivan vaaleanruskea.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa3.8g11kcal0.9g0g0.9g0g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g2.5g15kcal0.6g0.2g1.3g0g
Voi 1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Psylliumkuitu, annos 6g1.5g0.8kcal0g0g0g1.2g
Seesaminsiemen kuoreton (Gogreen)1.5g8.8kcal0.4g0.1g0.8g0.2g
Pellavansiemenrouhe,Risetti1.3g6.3kcal0.3g0.4g0.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g153kcal8g2.4g12.4g3.6g
Valittu annoskoko28g77kcal4g1.2g6.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna14g38kcal2g0.6g3.1g0.9g
Arvot/100g100g279kcal14.5g4.4g22.5g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208365