Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Kermaviilikastike 6.2g9kcal0.2g0.6g0.7g0g
Tilli, tuore 1.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Kaali, valkokaali16g3.3kcal0.2g0.5g0g0.3g
Kananmuna, keitetty 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g37kcal1.8g2.2g2.2g0.6g
Valittu annoskoko27g18kcal0.9g1.1g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g9kcal0.5g0.6g0.6g0.2g
Arvot/100g100g67kcal3.3g4g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357233