Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g2.5g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Herne 2.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g5g3.8kcal0.2g0.6g0g0g
Sipuli 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.7g0.2kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g14kcal0.6g2g0g0.6g
Valittu annoskoko27g7kcal0.3g1g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g4kcal0.2g0.5g0g0.2g
Arvot/100g100g26kcal1.1g3.7g0g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461436