Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 13g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g7.8g10kcal1.6g0g0.3g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g32kcal3.4g1.8g0.6g1g
Valittu annoskoko27g16kcal1.7g0.9g0.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna14g8kcal0.9g0.5g0.2g0.3g
Arvot/100g100g59kcal6.3g3.3g1.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312589