Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka0.6g4.2kcal0g0g0.5g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g9g14kcal1.8g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.6g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g46kcal4g1.6g2.6g0g
Valittu annoskoko27g23kcal2g0.8g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna14g11kcal1g0.4g0.7g0g
Arvot/100g100g84kcal7.3g2.9g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357026