Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)7.2g12kcal1g0.1g0.9g0g
Peruna, keskikokoinen 60g6.8g4.1kcal0.1g0.9g0g0.1g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g1.4g1kcal0g0.2g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g1.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g38kcal2.4g2.6g2.2g0.2g
Valittu annoskoko27g19kcal1.2g1.3g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g10kcal0.6g0.7g0.6g0.1g
Arvot/100g100g70kcal4.4g4.7g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150326