Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g16g27kcal3g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Torino tumma proteiinipasta plus2g6.6kcal0.4g1g0.1g0.1g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g7.2g1.7kcal0.1g0.2g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g71kcal7g2.6g3.4g0.2g
Valittu annoskoko27g36kcal3.5g1.3g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g18kcal1.8g0.7g0.9g0.1g
Arvot/100g100g131kcal12.8g4.8g6.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426