Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile16g21kcal3g0.1g0.9g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g8.2g23kcal1.5g0g1.9g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.5g10kcal0.7g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g107kcal10.4g0.2g7.2g0g
Valittu annoskoko27g54kcal5.2g0.1g3.6g0g
Annoskoko puolitettuna14g27kcal2.6g0.1g1.8g0g
Arvot/100g100g196kcal19g0.4g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269731