Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g16g5.1kcal0.1g1.2g0g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)7.3g17kcal1.4g0g1.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g1.8g4.7kcal0.5g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g54kcal4g2.6g3g0g
Valittu annoskoko27g27kcal2g1.3g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna14g14kcal1g0.7g0.8g0g
Arvot/100g100g99kcal7.3g4.8g5.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299353