Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 22g49kcal3.8g0g3.7g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)0.8g1kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.5g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Fetajuusto, Valio2.5g6.7kcal0.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g117kcal9g0g9g0g
Valittu annoskoko27g58kcal4.5g0g4.5g0g
Annoskoko puolitettuna14g29kcal2.3g0g2.3g0g
Arvot/100g100g214kcal16.5g0g16.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94923