Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna (vanha, kuorittu)7g5.8kcal0.1g1.2g0g0.1g
Paprika, punainen5.3g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 7g16kcal1.2g0g1.2g0g
Heinz ketsuppi0.9g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g51kcal2.6g4g2.4g0.8g
Valittu annoskoko27g26kcal1.3g2g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g13kcal0.7g1g0.6g0.2g
Arvot/100g100g94kcal4.8g7.3g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=6926