Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen13g16kcal2.1g0.2g1g0g
Auringonkukkaöljy (100g)0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Amerikan Pekoni filee, HK5.6g9kcal1.2g0g5.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)4.7g4kcal0g0.2g0.3g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g4.3g2.6kcal0g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g69kcal6.6g2g13.4g0.2g
Valittu annoskoko27g35kcal3.3g1g6.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g17kcal1.7g0.5g3.4g0.1g
Arvot/100g100g126kcal12g3.6g24.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672