Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt19g8.6kcal0.6g0.9g0.3g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1.9g11kcal0.4g0.1g1g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.6g0.1kcal0g0g0g0.5g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g68kcal3.2g2g5.2g1g
Valittu annoskoko27g34kcal1.6g1g2.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna14g17kcal0.8g0.5g1.3g0.3g
Arvot/100g100g125kcal5.8g3.6g9.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197070