PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 16g5.9kcal0g1.1g0g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.1g0g0.1g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g1.6g8.9kcal0g0g1g0g
Maito, Kevyt1.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g80kcal1.6g10.8g2.8g1.2g
Valittu annoskoko27g40kcal0.8g5.4g1.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna14g20kcal0.4g2.7g0.7g0.3g
Arvot/100g100g146kcal2.9g19.7g5.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285219