Grillikanapasta

Keitä pasta.

Kuullota sipuli ja valkosipuli reilussa oliiviöljyssä, lisää chili ja tomaatit puolikkaina.

Anna muhia.

Lisää grillattu broilerinkoipi siivottuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, grillattu 7.8g23kcal1.8g0g1.8g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0.2g0kcal0g0g0g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty14g20kcal0.7g3.9g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g104kcal5g8g5.6g1g
Valittu annoskoko27g52kcal2.5g4g2.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna14g26kcal1.3g2g1.4g0.3g
Arvot/100g100g191kcal9.2g14.7g10.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314563