Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 6.3g12kcal1.8g0g0.6g0g
Siankylki, raaka1.6g5kcal0.2g0g0.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 7.8g5.9kcal0.1g1.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Palsternakka 2.3g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Paprika keltainen 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika vihreä 2.7g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g57kcal4.2g3.8g2.4g1g
Valittu annoskoko28g29kcal2.1g1.9g1.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna14g14kcal1.1g1g0.6g0.3g
Arvot/100g100g104kcal7.6g6.9g4.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305933